QualityFry to pionier w projektowaniu i produkcji automatycznych urządzeń do smażenia w głębokim oleju w technologii bez dymu, zapachów i mieszania smaków.

Od 2015 roku nasze produkty posiadają Certyfikat Doskonałości Komisji Europejskiej, który poświadcza, że nasze urządzenia do smażenia nie emitują dymu i zapachów. Ponadto uznaje, że technologia ECOFRY urządzenia FAST CHEF ELITE jest ekologiczna (oszczędność energii i brak emisji dymu) oraz zachowuje wartości odżywcze przygotowywanych produktów. Wzrost wydajności i nowe technologie odgrywają coraz większą rolę w sektorze gastronomicznym. QualityFry jest hiszpańskim wzorem w zakresie oszczędności energii i bezpieczeństwa pracy dzięki wbudowanemu systemowi oddymiania.

Nie wiesz, co wybrać? Poradź się eksperta

Zadzwoń i zapytaj, chętnie doradzimy

Zapytaj o produkt

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu.