Projektowanie
Wiemy, że każdy klient to osobna historia, rozmaite grupy odwiedzająych lokal, a przede wszystkim odmienne wizje i potrzeby. Zaprojektujemy przestrzeń gastronomiczną dostosowaną do Twoich potrzeb dobierając odpowiednie sprzęty.
Na początku najważniejsze jest sprecyzowanie Twoich potrzeb. W tym celu chcemy zdobyć jak najwięcej informacji na temat Twoich oczekiwań. Skupiamy się także na technicznych aspektach, takich jak rozmiar lokalu, ilość klientów czy personelu.
Znając istotne parametry oraz trendy rynkowe rozpoczynamy proces projektowania idealnego rozwiązania dla Twoich potrzeb. Na bieżąco weryfikujemy nasze koncepty aby mieć pewność, że podczas aranżowania przestrzeni nic nas nie zaskoczy.
Dobieramy urządzenia najwyższej jakości, spełniające kryteria Twoich oczekiwań. Troszczymy się nie tylko o kwestie designu, ale przede wszystkim o wydajność sprzętu w warunkach, w jakich ma być wykorzystywany, aby zapewnić Ci jak najwyższy poziom zysku z jego użytkowania.
Projekt nie kończy się na teoretycznym schemacie rozwiązania, ale zawiera także sprawdzenie jego wydajności w realnych warunkach lokalu. Umożliwia to zweryfikowanie jego jakości w namacalnych warunkach oraz ewentualne wprowadzenie modyfikacji.