Dystrybutor urządzeń gastronomicznych - Best CS - wyposażenia dla gastronomii
Zapisz się do newslettera

Większość ekspresów automatycznych z systemem mlecznym daje możliwość wykorzystania tylko jednego rodzaju mleka. A co w momencie, gdy jako klient pojawia się osoba z nietolerancją laktozy lub po prostu będąca na diecie wegańskiej? Co można takiej osobie zaproponować?

Marka Franke wyszła naprzeciw najbardziej wymagającym klientom, wprowadzając innowacyjną technologię IndividualMilk. Jest to system zintegrowany z ekspresem SB1200, dający gwarancję odseparowania od siebie dwóch rodzajów mleka. Już teraz droga mleka roślinnego nie miesza się z drogą mleka krowiego, niwelując wszelkie zanieczyszczenia krzyżowe oraz inne pozostałości. Każdy z rodzajów mleka znajduje się w innym zbiorniku o pojemności 10 litrów i niezależnie od siebie podawany jest bezpośrednio do filiżanki. Zastosowanie takiego rozwiązania pozwala na uniknięcie mieszania się tych produktów niezależnie od etapu przygotowywania napoju.

A co z kremową mleczną pianką, tak charakterystyczną dla ekspresów marki Franke? Nic straconego! Technologia IndividualMilk wraz z systemem FoamMaster gwarantuje otrzymanie idealnej mlecznej pianki, o pożądanej teksturze w każdej filiżance, niezależnie od rodzaju zastosowanego mleka.

To innowacyjne rozwiązanie pozwala na prosty wybór odpowiedniego rodzaju mleka poprzez przyciśnięcie tylko jednego przycisku na intuicyjnym i dotykowym wyświetlaczu.  

Zastosowanie technologii Franke IndividualMilk, pozwala na zwiększenie oferty na mleczne produkty kawowe, a ich wysoka jakość sprawi, że twoi klienci z przyjemnością będą powracać. Mleko roślinne, bez laktozy czy mleko krowie… od teraz to tylko kwestia wyboru odpowiedniego przycisku.

Ekspert
Best CS
Kategoria
Ekspresy
Tagi
ekspresy automatyczne, kawa, mleko, sb1200, franke

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu.