Zalety posiadania więcej niż jednego pieca w kuchni.

Seminarium poprowadzą Urszula Siadkowska oraz Krystian Zalejski, wydarzenie odbędzie się 7 września 2020 r. przedstawimy możliwości urządzeń marek: Palux, Vitamix, Atollspeed.

 

Podczas spotkania Szef Kuchni przygotuje dania, które pokażą możliwości urządzeń znajdujących się w Kuchni Żoliborz.

Zaprezentujemy, zalety korzystania z pieca konwekcyjno-parowego, pieca ciśnieniowo-parowego, pieca konwekcyjno-mikrofalowego, oraz wysokiej jakości blenderów.

 

Zaprezentujemy jak zoptymalizować przygotowanie potraw, aby zminimalizować koszty, zaoszczędzić czas i utrzymać najwyższą jakość dań.

 

Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w seminarium organizowanych przez Best Company Solutions sp. z o.o.

Liczba miejsc jest ograniczona, w celu zapisu na konkretny termin wydarzenia, prosimy o kontakt mailowy: maria.cieslak@best-cs.pl lub telefoniczny 722 004 529.

Szczegóły na temat seminariów, które planowane są w tym roku dostępne są tutaj: https://best-cs.pl/post/5081/harmonogram-seminariow-best-cs

Ekspert
Centrum Innowacji Gastronomicznych
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
wydarzenia, kulinaria, seminaria, kuchnia żoliborz , atollspeed, vitamix, palux

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu.