Doradzając i wyposażając lokal kierujemy się

  • Potrzebami klienta

    Od designu sprzętu po aspekty użytkowe.

  • Najwyższą jakością produktów

    Zachowując optymalne koszty inwestycji.

  • Estetyką urządzeń

    Równie istotną w procesie projektowania.

  • Warunkami lokalu

    Takimi jak przestrzeń czy jego przeznaczenie.

  1. Analiza

    Zapoznajemy się z projektem Twojej kuchni przemysłowej. Analizujemy Twoje potrzeby oraz warunki lokalu. Posiadamy sprawdzone przez nas urządzenia, znamy ich zalety, co daje nam możliwość stworzenia indywidualnych kompozycji sprzętów.

  2. Doradztwo

    Prezentujemy możliwości naszych urządzeń doradzając, które z nich naszym zdaniem najlepiej sprawdziłyby się w danych warunkach. Proponujemy najbardziej optymalne połączenia kompozycyjne, mając na uwadze zarówno kwestie użyteczne, jak i ekonomiczne.

  3. Wyposażenie

    Po podjęciu decyzji dotyczącej wyboru sprzętu, montujemy urządzenia w Twoim lokalu. Dbamy o ich odpowiednią instalację, by działały poprawnie, jak najlepiej się sprawdzały i były wygodne w obsłudze dla Twoich pracowników.

  4. Wsparcie

    Pokazujemy Twoim pracownikom, jak korzystać z naszych urządzeń. Zapoznajemy ich z ogólną ich obsługą oraz z najbardziej przydatnymi funkcjami. Służymy również wsparciem naszych techników serwisowych, którzy zawsze zadbają o odpowiednią kondycję sprzętów.

Pokaż nam swoją wizję, a my zajmiemy się jej realizacją!

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu.