Dystrybutor urządzeń gastronomicznych - Best CS - wyposażenia dla gastronomii
Zapisz się do newslettera

Na co zwrócić uwagę, wybierając piece do pizzy?


Decydując się na zakup profesjonalnego pieca do wypieku pizzy, warto rozważyć urządzenia wykorzystujące nowatorskie rozwiązania. Usprawniają one pracę w kuchni oraz gwarantują najlepszy wypiek. Ogromne znaczenie ma także funkcjonalność. Dlatego mamy w swojej ofercie różnorodne sprzęty, zarówno jednokomorowe, jak i dwukomorowe. Są dostępne w formule narożnej i tradycyjnej, w wersji na blat lub z podestem, z okapem lub bez.

Piec do pizzy elektryczny, gazowy czy hybrydowy?

Łatwe w obsłudze modele elektryczne dedykowane są szczególnie do mniejszych lokali. Takie urządzenia posiadają wygodne i intuicyjne sterowanie elektroniczne. Te najbardziej profesjonalne umożliwiają precyzyjne ustawianie temperatury, która jest równomiernie rozłożona na całej powierzchni. Można je modyfikować i wyposażać w dodatkowe moduły. Sprzęty gazowe polecamy do większych lokali. Mimo że są droższe, okazują się bardziej ekonomiczneprzy intensywnej eksploatacji. Najwyższej klasy maszyny są wykonane ze stali nierdzewnej, zapewniającej trwałość i wytrzymałość. Wykorzystano w nich najskuteczniejsze rozwiązania gwarantujące bezpieczeństwo. Alternatywą dla wymienionych urządzeń są wersje hybrydowe. Pozwalają one na zasilanie zarówno drewnem, jak i gazem.

Sprawdzone piece do pizzy od Best CS

Usprawnij pracę kuchni w Twoim lokalu gastronomicznym, pizzerii lub hotelu. Wybierz najwyższej jakości, profesjonalne piece do pizzy: elektryczne gazowe lub hybrydowe. Zaufaj naszemu wieloletniemu doświadczeniu i fachowej wiedzy. Sprawdź nasze usługi, obejmujące: doradztwo, projektowanie, montaż, szkolenia, a także obsługę serwisową.

Nie wiesz, co wybrać? Poradź się eksperta

Zadzwoń i zapytaj, chętnie doradzimy

Zapytaj o produkt

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu.